Contact

 

Altenastaete Woon/thuiszorg  

 

Locatie Nieuwendijk:

 

Griendstraat 3a  

4255 VX  NIEUWENDIJK  

Telefoon: 0183-445070  

Fax: 0183-445073

E-mail: info@altenastaete.nl

 

Locatie Werkendam:

 

Bergseveld 2

4251 BV Werkendam

Telefoon: 0183-445075

Fax : 0183-445079

E-mail: werkendam@altenastaete.nl

 

Directie:

 

Carla van de Graaf - van Baaren

Ilonka de Waal

 

Zorgcoördinator Nieuwendijk:

 

Liesbeth Holster

 

Zorgcoördinator Werkendam:

 

Gretha Faasse

 

 

 

 

Een klacht? Bespreek uw onvrede met uw zorgverlener

Wanneer u ontevreden bent, stellen we het op prijs dat u dit met ons bespreekt. Wanneer wij op de hoogte zijn van uw onvrede, dan kunnen wij proberen het voor u op te lossen.
 
Is dit lastig voor u of komt u er met ons niet uit, dan kunt u uw klacht bespreken met een onafhankelijke en onpartijdige klachtenfunctionaris. De klachtenfunctionaris zoekt samen met u naar een oplossing van uw klacht of probleem. De klachtenfunctionaris kan proberen de klacht te bemiddelen. De klachtenfunctionaris kiest geen partij en heeft daarom geen oordeel. Alles wat u de klachtenfunctionaris vertelt, is vertrouwelijk. U kunt het klachtenformulier gebruiken op  www.degeschillencommissie.nl De klachtenfunctionaris is eventueel te bereiken op telefoonnummer 070 310 5380.
 
Als u er met uw zorgverlener en met bemiddeling door de klachtenfunctionaris niet uit komt, kunt u een uitspraak over uw klacht vragen bij de geschilleninstantie . Deze onafhankelijke commissie bestaat uit een voorzitter (jurist) en uit leden namens de patiënten en uit leden namens de zorgaanbieder.
 
Het oordeel van de geschilleninstantie is bindend.

 

Copyright © 2014 Altena Staete. All Rights Reserved.