Thuiszorg

18 maart 2020

 

Afbeeldingsresultaat voor coronavirus          Voorzorgsmaatregelen clienten thuiszorg i.v.m. coronavirus                

 
Gezien de ontwikkelingen mbt het Corona virus willen we u vragen mee te denken om de zorg voor iedereen die niet zonder kan, toegankelijk te houden. We willen alle moeite doen om de zorg vooronze cliënten veilig te houden voor zowel u als cliënt als ook onze medewerkers.
Derhalve willen we u vragen of de zorg die u momenteel ontvangt de komende 3 weken (zn. langer indien de richtlijnen dit aangeven) noodzakelijk is. U kunt hierover met uw zorgverlener overleggen.
Indien de zorg noodzakelijk is, dan willen we u vragen of er mensen in uw omgeving zijn die u de zorgkunnen geven. De zorgmomenten die niet door mensen in uw omgeving over genomen kunnen worden en wel noodzakelijk zijn zullen wij uiteraard invullen met onze professionele zorgverleners.
 
Daarbij vragen wij uw aandacht voor de volgende punten:
* Bent u verkouden, moet u hoesten of heeft u koorts? Dan svp meteen contact opnemen met Altenastaete Thuiszorg voor overleg.
* In het bovenstaande geval vragen wij u een mondkapje te gebruiken tijdens de aanwezigheid van onze zorgverlener die u de noodzakelijke zorg verleent.
   Dit mondkapje zal dan verstrekt worden door Altenastaete. Uw zorgverlener zal u wijzen op het juiste gebruik van een mondkapje indien nodig.
   Ook vragen wij u zelf de handhygiënerichtlijnen in acht te nemen.
 
Verder vragen wij u om de algemene hygiënerichtlijnen in acht te nemen:
* Een apart zeeppompje voor de zorgverleners met een schone handdoek of keukenrol om de handen af te kunnen drogen.
 

 

 

 

Algemene informatie:

Altenastaete Thuiszorg biedt alle vormen van thuiszorg en verpleging (gespecialiseerd) in het Land van Heusden en Altena eo.

Zorgtijden worden in overleg met u vastgesteld. Ons professioneel verzorgend en verplegend team is klein en hierdoor zult u steeds vertrouwde gezichten zien. Dit komt de kwaliteit van onze zorg aan u ten goede

 

U krijgt een Eerst Verantwoordelijke Verpleegkundige/Verzorgende (EEV-er) toegewezen. De EEV-er maakt samen met u het persoonlijk zorgleefplan op, waarin uw wensen en gewoonten opgenomen worden. Tevens is uw EVV-er het aanspreekpunt voor vragen ed.

 

 

Ook  bieden wij professionele 24 uurs alarmopvolging voor een zeer voordelig tarief van €15.- per maand inclusief huur kastje

 

 

Wilt u informatie over de thuiszorg of heeft u direct thuiszorg nodig, bel dan met:

 

0183 - 445070    ( 24 uur per dag bereikbaar )

 

Ilonka de Waal of Tinie Hentenaar - van Geffen 

 

E-mailen kan natuurlijk ook naar: info@altenastaete.nl of tinie.hentenaar@altenastaete.nl 

Copyright © 2014 Altena Staete. All Rights Reserved.