Skip to main content

Helpende: Fulltime/ Parttime

Heb jij een MBO diploma Helpende niveau 2 en wil jij niets liever dan dat het goed gaat met jouw cliënten? Vind je een fijne werksfeer belangrijk? Dan ben jij degene die we zoeken.

Jouw werk
In de ouderenzorg werk jij met je hart en voel je anderen goed aan. Daardoor weet je precies wat jouw cliënten nodig hebben, wat ze kunnen en wat ze willen. Als helpende bied jij ondersteuning bij de huishoudelijke taken die jouw cliënten niet meer (goed) kunnen uitvoeren. Je helpt hen bij het opstaan, aan- en uitkleden, douchen en eten. Samen een uitstapje maken vind je leuk en ook koken, bedden opmaken, opruimen en stofzuigen doe je met plezier.

Ondertussen houd je het welzijn en de gezondheid van jouw cliënten in de gaten en rapporteer je erover. Dat je van je werk houdt, voelen niet alleen jouw cliënten, maar ook de collega’s met wie je samenwerkt. Kortom, als helpende ben jij zowel een steun voor je cliënten als voor je collega’s.

Dit ben jij
De helpende die wij zoeken houdt van collegialiteit en een prettige werkomgeving. Wisselende diensten zijn voor jou geen probleem. Omdat je kwaliteit belangrijk vindt, heb je geen moeite om feedback te geven en te krijgen en kun je goed uitleggen wat je bedoelt. Bovendien kun je reflecteren op je eigen handelen. Samen met je collega’s vind je het fijn om ervoor te zorgen dat het goed gaat met jouw cliënten.

  • Je bent in het bezit van een MBO diploma helpende niveau 2 of helpende niveau 2 plus;
  • Je hebt affiniteit met de ouderenzorg;
  • Je voelt haarfijn aan wat de cliënt van je verwacht en doet alles in goed overleg. Jullie relatie is gebaseerd op vertrouwen en wederzijds respect;
  • Je bent professioneel tegen familieleden en andere zorgverleners en betrekt ze bij wat je doet.

Wij bieden
Wij zorgen goed voor onze cliënten én voor onze medewerkers. Daarom bieden wij jou meteen een vast contract als je bij ons komt werken. Je hebt de mogelijkheid om te leren en je te ontwikkelen. Jouw werkuren worden in overleg bepaald.
Ook kun je rekenen op:

  • Een salaris afgestemd op jouw ervaring en in salarisschaal FWG 25, conform CAO VVT. Als helpende niveau 2 plus zal dit in salarisschaal FWG 30 zijn, conform CAO VVT
  • 8% vakantietoeslag
  • 8,33% eindejaarsuitkering, afhankelijk van het aantal maanden dat je bij ons in dienst bent
  • Onregelmatigheidstoeslag bij avond-, nacht-, weekenddiensten en op feestdagen
  • Reiskostenvergoeding, conform CAO VVT
  • Pensioenopbouw bij pensioenfonds Zorg en Welzijn

Om een veilige woon- en werkomgeving voor onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers en vrijwilligers die bij Altenastaete komen werken, een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Reageren
Ben je enthousiast? Dan horen we graag van je! Solliciteer direct via onderstaande knop of stuur jouw CV en motivatiebrief naar eva.vanwendeldejoode@altenastaete.nl, dan plannen wij snel een kennismakingsgesprek in.