Skip to main content

Thuiszorg

Algemene informatie:

Altenastaete Thuiszorg biedt alle vormen van thuiszorg en verpleging (gespecialiseerd) in het Land van Heusden en Altena eo.

Zorgtijden worden in overleg met u vastgesteld. Ons professioneel verzorgend en verplegend team is klein en hierdoor zult u steeds vertrouwde gezichten zien. Dit komt de kwaliteit van onze zorg aan u ten goede.

U krijgt een Eerst Verantwoordelijke Verpleegkundige/Verzorgende (EEV-er) toegewezen. De EEV-er maakt samen met u het persoonlijk zorgleefplan op, waarin uw wensen en gewoonten opgenomen worden. Tevens is uw EVV-er het aanspreekpunt voor vragen ed.

 

Wij leveren Thuiszorg in onderstaande postcodes:

4250 – 4255

4260 – 4269

4270 – 4276

4280 – 4288

 

Wilt u informatie over de thuiszorg of heeft u direct thuiszorg nodig, bel dan met:

0183 – 445070    ( 24 uur per dag bereikbaar)

E-mailen kan natuurlijk naar: info@altenastaete.nl

 

Personenalarmering

Met één druk op de knop hulp inschakelen. Met personenalarmering van Altenastaete roept u snel hulp in van buitenaf. Dat geeft een veilig gevoel. Voor uzelf, maar ook voor de mensen uit uw omgeving.

 

24 uur per dag verzekerd van hulp

Ook bieden wij professionele 24 uurs alarmopvolging voor een zeer voordelig tarief van €17,50 per maand inclusief huur kastje. Eénmalige aansluitkosten alarmering € 50,00.

Uw personenalarmering bestaat uit een alarmeringskastje en een zender met een alarmknop. Deze zender draagt u aan uw pols of om uw hals. Met één druk op de alarmknop schakelt u direct hulp in en kunt u spreken met een verzorgende van Altenastaete. Onze verzorgenden zorgen er 24 uur per dag, 7 dagen per week voor dat uw oproep wordt beantwoord en hulp wordt ingeschakeld. Om te zorgen dat u altijd in staat bent om op de alarmknop te drukken is het noodzakelijk dat u de zender bij u draagt, zowel overdag als ’s nachts.

 

Het alarmeringskastje

Het alarmeringskastje sluit u aan op uw vaste telefoonlijn. Uw alarmeringskastje heeft dan een vaste plek binnen uw huis. Mocht de medewerker u niet horen, omdat u niet kunt spreken of omdat u niet in de buurt van het kastje bent, dan stuurt hij of zij direct hulp naar u toe.

 

Meer informatie en aanvragen?

Voor meer informatie of het aanvragen van personenalarmering neemt u contact op met Altenastaete 0183-445070.

Wij staan voor al uw vragen klaar!