Skip to main content

Verpleegkundige Fulltime/ Parttime

Heb jij een mbo diploma verpleegkunde niveau 4 of een hbo diploma niveau 5 of 6 en heb je hart voor de ouderenzorg? Werk je graag in een dynamische omgeving en ben je een echte teamplayer? Solliciteer dan gauw en kom ons team versterken binnen de locatie Nieuwendijk en Werkendam.

Jouw werk
De Verpleegkundige ouderenzorg verleent op professioneel verantwoorde wijze verpleegkundige zorg, met als specifiek aandachtsgebied de meest kwetsbare ouderen, waaronder mensen met dementie en somatische chronische ziekten.

Als verpleegkundige zet jij je niet alleen in voor onze cliënten, maar ook als fijne collega die verpleegkundig advies geeft en collega’s, leerlingen en stagiaires begeleidt en coacht in hun waardevolle leer- en ontwikkeltraject binnen de zorg. Je gaat op praktische, gestructureerde en coachende wijze bezig met het verhogen, stimuleren en borgen van de kwaliteit van zorg en leven. Om goede zorg te kunnen leveren overleg je regelmatig met de specialist ouderengeneeskunde en andere disciplines en zorg jij voor een goed zorgplan.

Voor de verpleegkundige handelingen steek je ook zelf de handen uit de mouwen en werk je mee in de dagelijkse zorg. Je weet wat onze cliënten nodig hebben aan aandacht, zorg en begeleiding. Gezamenlijk met je collega’s zet je je in voor een kwalitatieve, veilige en gezellige leefomgeving.

We zoeken zowel verpleegkundigen voor de dag-/ avond- of nachtdiensten. We bepalen dit samen met jou, jouw werkschema bepalen we in overleg.

Dit ben jij
Jij hebt hart voor de zorg en aandacht voor ouder worden. Met jouw inlevingsvermogen ben je in staat om vanuit gelijkwaardigheid en respect jouw kennis en expertise aan te bieden aan de cliënt en collega’s. Je werkt graag zelfstandig en tegelijkertijd ben je een echte teamspeler. Dat vraagt naast een flinke dosis inlevingsvermogen en communicatieve vaardigheden, ook een paar stevige schoenen waarmee je met beide benen op de grond staat. Je bent eerlijk in wat er kan en kijkt altijd naar de mogelijkheden, zonder de (gezondheids)risico’s uit het oog te verliezen. Je bent een kei in prioriteren.

Voor deze vacature Verpleegkundige ouderenzorg neem je verder mee:

 • Je bent in het bezit van een MBO diploma verpleegkundige niveau 4 of HBO diploma verpleegkundige niveau 5 of 6.
 • Je bent BIG-geregistreerd en geregistreerd in het kwaliteitsregister;
 • Je bent bevoegd en bekwaam als zorgprofessional voor de verpleegkundige voorbehouden handelingen;
 • Samen met jouw team richt je je op het vergroten van de kennis m.b.t. de kwaliteit van de zorg, waaronder methodisch werken en rapporteren;
 • Veranderingen in de fysieke of psychische gezondheidstoestand van jouw cliënten valt je direct op;
 • Je voorziet leerlingen en stagiaires van een goede begeleiding;
 • Je kijkt actief naar hoe de zorg nog beter kan, neemt initiatief en komt met concrete verbetervoorstellen;
 • Je voelt haarfijn aan wat de cliënt van je verwacht en doet alles in goed overleg. Jullie relatie is gebaseerd op vertrouwen en wederzijds respect;
 • Je bent professioneel tegen familieleden en andere zorgverleners en betrekt ze bij wat je doet.

Wij bieden
Wij zorgen goed voor onze cliënten én voor onze medewerkers. Daarom bieden wij jou meteen een vast contract als je bij ons komt werken. Je krijgt bovendien alle ruimte om jouw functie van Verpleegkundige ouderenzorg vorm te geven. Je hebt de mogelijkheid om te leren en je te ontwikkelen. Jouw werkuren worden in overleg bepaald.
Ook kun je rekenen op:

 • Een salaris afgestemd op jouw ervaring en in salarisschaal FWG 45 indien je in het bezit bent van je MBO diploma of FWG 50 indien je in het bezit bent van een hbo diploma, conform CAO VVT
 • 8% vakantietoeslag
 • 8,33% eindejaarsuitkering, afhankelijk van het aantal maanden dat je bij ons in dienst bent
 • Onregelmatigheidstoeslag bij avond-, nacht-, weekenddiensten en op feestdagen
 • Reiskostenvergoeding, conform CAO VVT
 • Pensioenopbouw bij pensioenfonds Zorg en Welzijn
 • Veelzijdige functie waar jij invloed hebt op de dagelijkse gang van zaken

Om een veilige woon- en werkomgeving voor onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers en vrijwilligers die bij Altenastaete komen werken, een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Reageren
Ben je enthousiast? Dan horen we graag van je! Solliciteer direct via onderstaande knop of stuur jouw CV en motivatiebrief naar eva.vanwendeldejoode@altenastaete.nl, dan plannen wij snel een kennismakingsgesprek in.