Skip to main content

Verzorgende IG (Niveau 3)

Kom werken bij onze locaties Nieuwendijk of Werkendam. De ideale werkplek voor zorgmedewerkers. Als verzorgende IG kun je meteen aan de slag. Ben jij een zorgmedewerker in hart en nieren, solliciteer dan meteen!

Jouw werk
Als zorgprofessional werk je samen met andere zorg- en dienstverleners, vrijwilligers en mantelzorgers. Samen vormen jullie een hecht team dat zich inzet voor het welzijn van de bewoners. Multidisciplinaire overleggen zijn voor jou een normale gang van zaken, omdat je gelooft in de kracht van samenwerking.

Als verzorgende IG houd jij van doen en aanpakken. Je weet wat onze cliënten nodig hebben aan aandacht, zorg en begeleiding. In je werkzaamheden als verzorgende ben je verantwoordelijk voor het verplegen, verzorgen en begeleiden van bewoners op basis van de afspraken uit het zorgplan. Gezamenlijk met je collega’s zet je je in voor een kwalitatieve, veilige en gezellige leefomgeving.

Bij ons is geen dag hetzelfde. Elke werkdag brengt nieuwe en gevarieerde uitdagingen met zich mee. Of het nu gaat om het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen, persoonlijke verzorging, wondverzorging of het toedienen van medicatie, jij staat paraat. Bovendien ben je alert op veranderingen in de gezondheidssituatie van de bewoners en rapporteer je hierover.

Dit ben jij
Je straalt rust en vertrouwen uit en hebt aan een half woord genoeg. Daardoor ben je een rots in de branding voor bewoners en de mensen om hen heen. Je snapt dat ouder worden niet altijd makkelijk is en weet lastige situaties creatief op te lossen. Jouw daadkracht, inlevingsvermogen en humor helpen je daarbij.

Je hecht veel waarde aan het leveren van hoogwaardige zorg. Het kunnen geven én ontvangen van feedback is voor jou vanzelfsprekend en helpt je om continu te blijven groeien. Je hebt passie voor je werk en dat voelen niet alleen de bewoners, maar ook je collega’s. Flexibele werktijden schrikken jou niet af. Je bent bereid om wisselende diensten te draaien, omdat je weet dat dit nodig is.

Verder voldoe je aan de volgende criteria:

 • Je bent in het bezit van een MBO diploma verzorgende IG niveau 3;
 • Je bent een gedreven verzorgende. Je hebt een warme persoonlijkheid met een grote dosis inlevingsvermogen;
 • Je bent bevoegd en bekwaam als zorgprofessional voor de verzorgende handelingen;
 • Je signaleert en rapporteert in het zorgleefplan;
 • Je voorziet leerlingen van een goede begeleiding;
 • Je hebt een positieve instelling, staat open voor feedback en denkt graag mee hoe de zorg nog beter kan;
 • Je voorziet samen met jouw collega’s in een warm en respectvol werk-, leef- en woonklimaat waarin de vraag van de cliënten en hun mogelijkheden voorop staan;
 • Je voelt haarfijn aan wat de cliënt van je verwacht en doet alles in goed overleg. Jullie relatie is gebaseerd op vertrouwen en wederzijds respect;
 • Je bent professioneel tegen familieleden en andere zorgverleners en betrekt ze bij wat je doet.

Wij bieden
Wij zorgen goed voor onze cliënten én voor onze medewerkers. Daarom bieden wij jou meteen een vast contract als je bij ons komt werken. Je krijgt bovendien alle ruimte om jouw functie van Verzorgende IG ouderenzorg vorm te geven. Je hebt de mogelijkheid om te leren en je te ontwikkelen. Jouw werkuren worden in overleg bepaald.
Ook kun je rekenen op:

 • Een salaris afgestemd op jouw ervaring en in salarisschaal FWG 35, conform CAO VVT
 • 8% vakantietoeslag
 • 8,33% eindejaarsuitkering, afhankelijk van het aantal maanden dat je bij ons in dienst bent
 • Onregelmatigheidstoeslag bij avond-, nacht-, weekenddiensten en op feestdagen
 • Reiskostenvergoeding, conform CAO VVT
 • Pensioenopbouw bij pensioenfonds Zorg en Welzijn
 • Veelzijdige functie waar jij invloed hebt op de dagelijkse gang van zaken

Om een veilige woon- en werkomgeving voor onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers en vrijwilligers die bij Altenastaete komen werken, een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Reageren
Ben je enthousiast? Dan horen we graag van je! Solliciteer direct via onderstaande knop of stuur jouw CV en motivatiebrief naar eva.vanwendeldejoode@altenastaete.nl, dan plannen wij snel een kennismakingsgesprek in.